Iedere persoon die zich aanmeld op Eaglebe heeft rechts bovenaan de mogelijkheid om op zijn of haar gebruikersnaam te klikken. Om heel wat algemene gebruiker-instellingen te wijzigen kan u op uw gebruikersnaam klikken.

Of als er meerdere talen mogelijk zijn binnen jouw Bestuur:

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wanneer u dit aanklikt zal een venster uitklappen waar u kan kiezen tussen verschillende sub-opties. Hieronder kan u lezen wat u allemaal terug kan vinden van Algemene Instellingen binnen Eaglebe.

Profiel

Om je gebruikersgegevens, contactgegevens en wachtwoord te wijzigen kan u terecht bij de profiel-instellingen.

Initieel komt u terecht bij uw gebruikersgegevens. Hier kan u de gebruikersnaam en het e-mailadres aanpassen. Indien aanpassingen gedaan worden moet u steeds onderaan op de knop ‘opslaan’ klikken om deze te bewaren.

Onder ‘Mijn contactgegevens’ kunnen de contactgegevens van de aanvrager worden ingevuld (als particulier, bedrijf, vereniging of gemeentelijke dienst). Indien verschillend kunnen ook de contactgegevens van de opdrachtgever, aannemer, signalisatieverantwoordelijke, evenement verantwoordelijke en veiligheidscoördinator worden meegegeven. Al deze gegevens worden automatisch ingevuld in het aanvraagformulier en moeten dus niet telkens opnieuw ingegeven worden. Indien u zelf als medewerker soms aanvragen moet indienen, kan u hier deze contactgegevens beheren.

Daarnaast kan het wachtwoord van uw account worden aangepast. U wijzigt uw wachtwoord door het oude wachtwoord op te geven, gevolgd door het nieuwe wachtwoord een bevestiging. Let erop dat uw wachtwoord minimaal 7 karakters moet bevatten, waarvan minimaal 1 hoofdletter, 1 leesteken en 1 cijfer.

Melding via mail voor nieuwe taken

Via je profiel (rechtsboven op je gebruikersnaam klikken om je profiel te bereiken) kan je kiezen om mails te ontvangen wanneer een taak aan jou wordt toegewezen. Kies de optie 'Eaglebe' links onderaan in je profiel en duidt de taak aan waarvoor je een mail wenst te ontvangen. Voor adviesverleners is dit typisch 'advies'.

Portaal

Indien u ook aanvragen indient onder het e-mailadres waarmee u aanmeld op de Eaglebe Back-office, zal u hier een overzicht van al uw aanvragen kunnen terugvinden. Meer details kan u terugvinden onder ‘Eaglebe voor de aanvrager – Mijn Aanvragen’.

Donkere modus

Eaglebe kan niet alleen in een lichte – eerder witte – achtergrond gezet worden, maar ook in een donkere modus.

Taal

Indien uw Lokaal Bestuur met verschillende talen werkt zal u ook kunnen switchen tussen de talen die beschikbaar zijn. Standaard is dit NL en/of Frans.