Werk je met Mollie en wil je graag een overzicht van alle dossiers die goedgekeurd maar (nog) niet betaald werden? Dan heeft Eaglebe enkele opties ter beschikking om deze dossiers snel terug te vinden.

In een oogopslag

Via Beheer - Organisatie - Vergunningstabel Configuratie kan je een optie activeren die ervoor zorgt dat een icoontje getoond wordt in het Menu Vergunningen bij alle dossiers die goedgekeurd maar nog niet betaald werden.

Beheer:

Menu Vergunningen:

Rood euroteken ter weergave van een dossier dat goedgekeurd maar (nog) niet betaald werd.

Via filter

Via het Menu Vergunningen kan je een filter instellen die enkel de goedgekeurde maar nog niet betaalde dossiers zal opvragen. Hiervoor gebruik je de filters: 1) Status = goedgekeurd; 2) Betaalstatus = niet betaald

Indien gewenst kunnen nog andere bijkomende filters gebruikt worden.

Resultaat:

Via export

Je kan ook steeds een export uit Eaglebe nemen. In die export zullen alle resultaten binnen een bepaalde periode getoond worden waarbij je in de export zelf de kolommen kan filteren op de status 'goedgekeurd' en betaalstatus 'niet betaald'.

Kolom C = Eaglebe Status ('goedgekeurd')

Kolom BB = Betalingsmethode ('niet betaald')

Meer info over het nemen van een export kan je hier lezen.