Nieuwe aanvraag starten

Via het menu 'Nieuw' kan er eenvoudig vanuit de backoffice een nieuwe aanvraag gestart worden. Afhankelijk met welke modules jouw bestuur werkt, zijn er verschillende opties mogelijk:

Wanneer je op één van de opties klikt zal het aanvraagformulier van jouw bestuur zich openen.

Wist je dat?

De url van het geopende aanvraagformulier is de link die je op de website plaatst wanneer je live gaat (of bent gegaan) met Eaglebe!