Het eerste menu dat u terug zal vinden in Eaglebe is het Menu 'Welkom'. Hieronder leggen we uit welke informatie hier kan teruggevonden worden.

INHOUDSOPGAVE

Overzicht

Mijn Taken

Als je op de knop ‘Welkom – Overzicht’ klikt, krijg je een persoonlijk overzicht van alle taken die toegewezen zijn aan jouw gebruiker. Wanneer je op een cijfer klikt, zal je naar een gefilterd overzicht gaan in het Vergunningen menu, van de taken die je hebt aangeklikt. Klik je op ‘15 Signalisatie’, dan opent zich het menu Vergunningen met deze 15 nog uit te voeren Signalisatie taken.

Afhankelijk van de modules die je ter beschikking hebt, kan hier een verschillend overzicht gegeven worden. Werk je met beide modules, zal je zowel taken voor IOD, EV en ZB terugvinden. Het spreekt voor zich dat als je alleen werkt met IOD, je dan ook enkel hiervan taken zal terugvinden. Dit natuurlijk ook rekening houdende met het feit dat alles correct ingesteld moet staan in Beheer - Gebruikers.

Let op: dit overzicht is dus geen algemeen overzicht, maar enkel een overzicht van de taken voor jouw gebruiker.

Openstaande taken per gebruiker

Onderaan de pagina krijg je een overzicht van alle taken die openstaan bij alle gebruikers van je lokaal bestuur voor alle modules die actief staan. Hier kan je dus eenvoudig taken overnemen van andere gebruikers indien er iemand afwezig zou zijn door het aanklikken van het cijfer. Ook hier is een filter voorzien om te kiezen of je dit overzicht enkel voor innames, evenementen of alle taken wenst te krijgen.

IOD

Openstaande taken

In dit overzicht kan je alle taken terugvinden die zijn toegewezen binnen de module Inname Openbaar Domein. Met andere woorden, hier krijg je een algemeen overzicht van alle taken die binnen de module IOD nog openstaan om te verwerken. Klik door op een cijfer om naar de uit te voeren taken te gaan.

Openstaande taken per gebruiker

Onderaan de pagina krijg je een overzicht van alle taken die openstaan bij alle gebruikers van je lokaal bestuur specifiek binnen de module IOD. Hier kan je dus eenvoudig taken overnemen van andere gebruikers indien er iemand afwezig zou zijn door het aanklikken van het cijfer van de openstaande taken.

Evenementen

Openstaande taken

In dit overzicht kan je alle taken terugvinden die zijn toegewezen binnen de module Evenementen. Met andere woorden, hier krijg je een algemeen overzicht van alle taken die binnen de module EV nog openstaan om te verwerken. Klik door op een cijfer om naar de uit te voeren taken te gaan.

Openstaande adviestaken

Via deze weg kan je een overzicht bewaren van hoeveel adviestaken er nog openstaan voor een bepaalde categorie. Heeft IOD 13 openstaande adviestaken? Dan zal misschien de Politie dringend hun adviezen moeten geven. Je behoudt hier het overzicht.

Geplande evenementen

Hier kan je een chronologisch overzicht vinden van alle aankomende evenementen binnen het Lokaal Bestuur. Dit overzicht is opgebouwd dat alles vanaf vandaag tot en met X-aantal tijd in de toekomst zichtbaar zal zijn. Je kan via deze weg goed monitoren of alle nodige zaken al werden uitgevoerd voor aankomende evenementen.

Via de knoppen links bovenaan (omgekeerde driehoek) kan je filteren op verschillende parameters om snel een evenement terug te vinden. Met de Refresh knop ernaast kan u het overzicht opnieuw laden. Helemaal rechts kan je ook met pijltjes naar de volgende pagina’s navigeren.

In het overzicht zelf worden de beknopte gegevens van het evenement vermeld. Daarnaast zal ook hier al zichtbaar zijn of het advies werd ingewonnen (duimpje omhoog: positief advies / duimpje naar beneden: negatief advies). Staat er nog een vraagteken, dan moet het advies nog gegeven worden. Wil je ook snel zien wie dit advies nog moet geven? Dan kan je met de muis eenvoudig op het vraagteken gaan staan en zal je de naam zien van de persoon die zijn of haar advies nog moet geven. Indien je meer details wenst kan je ook eenvoudig klikken op het evenement en de detail-pagina zal zich openen.

Heb je een bepaalde filter gebruikt en wil je deze niet verliezen? Rechtermuisklik dan op een aanvraag en kies om het dossier te openen in een apart tabblad.

LET OP: Dit menu heeft standaard 200 resultaten. Wens je meer toekomstige resultaten? Zoek deze dan op via het Menu Vergunningen.

Toertochten

Via het menu Welkom - Toertochten kan je een gecentraliseerd overzicht vinden specifiek voor de module toertochten van Sport Vlaanderen.

Openstaande taken

In dit overzicht kan je alle taken terugvinden die zijn toegewezen binnen de module Toertochten. Met andere woorden, hier krijg je een algemeen overzicht van alle taken die binnen de module SV nog openstaan om te verwerken. Klik door op een cijfer om naar de uit te voeren taken te gaan.

Openstaande adviestaken

Via deze weg kan je een overzicht bewaren van hoeveel adviestaken er nog openstaan voor een bepaalde categorie. Heeft IOD 13 openstaande adviestaken? Dan zal misschien de Politie dringend hun adviezen moeten geven. Je behoudt hier het overzicht.

Geplande toertochten

Hier kan je een chronologisch overzicht vinden van alle aankomende toertochten binnen het Lokaal Bestuur. Dit overzicht is opgebouwd dat alles vanaf vandaag tot en met X-aantal tijd in de toekomst zichtbaar zal zijn. Je kan via deze weg goed monitoren of alle nodige zaken al werden uitgevoerd voor aankomende toertochten.

Via de knoppen links bovenaan (omgekeerde driehoek) kan je filteren op de status van het dossier en het EaglebeID om snel een toertocht terug te vinden. Met de Refresh knop ernaast kan u het overzicht opnieuw laden. Helemaal rechts kan je ook met pijltjes naar de volgende pagina’s navigeren.

In het overzicht zelf worden de beknopte gegevens van de toertocht vermeld. Daarnaast zal ook hier al zichtbaar zijn of het advies werd ingewonnen (duimpje omhoog: positief advies / duimpje naar beneden: negatief advies). Staat er nog een vraagteken, dan moet het advies nog gegeven worden. Wil je ook snel zien wie dit advies nog moet geven? Dan kan je met de muis eenvoudig op het vraagteken gaan staan en zal je de naam zien van de persoon die zijn of haar advies nog moet geven. Indien je meer details wenst kan je ook eenvoudig klikken op de toertocht en de detail-pagina zal zich openen.

Via een rechtermuisklik kan je tevens op een aanvraag klikken om het dossier te openen in een apart tabblad.

LET OP: Dit menu heeft standaard 200 resultaten. Wens je meer toekomstige resultaten? Zoek deze dan op via het Menu Vergunningen.