In Eaglebe kan je op verschillende manieren je wachtwoord veranderen afhankelijk van de noden. Er zijn 2 verschillende gevallen:

• Bekend wachtwoord: Indien u uw wachtwoord nog kent maar dit wil veranderen kan dit steeds via het Eaglebe Portaal onder 'Mijn Profiel'. Voor een meer uitgebreid overzicht lees Mijn Profiel

• Onbekend wachtwoord: Indien u uw wachtwoord vergeten bent kan u dit steeds veranderen vanuit de Eaglebe inlogpagina. Voor een meer uitgebreid overzicht lees 'Mijn Portaal'