Vanuit je Eaglebe Portaal kan je verschillende profielinstellingen opslaan zodat deze automatisch worden ingevuld bij volgende aanvragen.

Om deze te wijzigen klik je rechtsboven het Eaglebe Portaal op je gebruikersnaam en dan selecteer je de optie 'Mijn profiel'.

Onder het tabblad ‘Mijn profiel’ kan je alle gegevens opgeslagen binnen Eaglebe aanpassen. Hier krijg je verschillende opties:

• Mijn gebruikersgegevens: hier kan je de gebruikersnaam en e-mailadres aanpassen.
  • Mijn contactgegevens: hier kunnen de contactgegevens van de aanvrager worden ingevuld (als particulier, bedrijf, vereniging of gemeentelijke dienst). Indien verschillend kunnen ook de contactgegevens van de opdrachtgever, aannemer, signalisatieverantwoordelijke, evenement verantwoordelijke en veiligheidscoördinator worden meegegeven. Al deze gegevens worden automatisch ingevuld in het aanvraagformulier en moeten dus niet telkens opnieuw ingegeven worden.
  • Wachtwoord: hier kan het wachtwoord van je account worden aangepast. Je wijzigt het wachtwoord door het oude wachtwoord op te geven, gevolgd door het nieuwe wachtwoord een bevestiging. Let erop dat je wachtwoord minimaal 7 karakters moet bevatten, waarvan minimaal 1 hoofdletter, 1 leesteken en 1 cijfer.

LET OP: Indien aanpassingen gedaan worden moet je steeds onderaan op de knop ‘opslaan’ klikken om deze daadwerkelijk op te slaan.