Vergunningen voor grote zones of met grote omleidingen worden vaak te klein geprint op een A4 in het vergunningsdocument. Toch is het handig om dit overzicht toe te voegen bij de standaard vergunning, maar het is vanzelfsprekend ook erg zinvol om een extra plan te maken. Hiervoor kan u gebruik maken van de "Genereer Plan"-functie.

1. Ga naar de vergunning.
  2. Open tabblad "Documenten".
  3. Klik op "Genereer PDF' en kies voor "Plan".
  4. Vink de settings aan die u wenst voor dit plan.

5. Kies voor '"Opslaan bij dossier" als je het plan ook wilt bewaren bij de documenten van dit dossier.
  6. Indien u nog geen vergunning heeft gegenereerd, doe dit nu reeds via de knop "Genereer Vergunning" en volgens de instellingen die u wenst (template, motivatie, ondertekenaars, ...). Kies daarna de documenten die u wenst te verzenden naar de aanvrager via Autorisatie of vanuit het tabblad Documenten.