Wanneer een parkeerverbod geplaatst (door eigen diensten) of afgehaald (door de burger) wordt, is het steeds interessant te weten welke voertuigen zich bevonden op het moment van de plaatsing van het parkeerverbod. Via deze module kunnen zowel door de aanvrager als door de medewerker van de Back-Office de nummerplaten achtergelaten worden.

Nummerplaten melden door de aanvrager

De aanvrager kan via zijn Eaglebe Portaal alle aanvragen die door hem of haar aangevraagd zijn raadplegen. Indien de aanvraag goedgekeurd is, zal er bij het dossier de optie ‘Nummerplaten’ verschijnen.

Wanneer de aanvrager deze optie selecteert opent het nieuwe formulier voor het melden van nummerplaten. Eerst en vooral zal er gevraagd worden of er al dan niet auto's aanwezig waren op het moment van de plaatsing:

Wordt deze vraag met 'Ja' beantwoord kunnen volgende gegevens, betreffende de aanwezige voertuigen, meegegeven worden:

• Nummerplaat
  • Straat
  • Huisnummer/kilometerpaal
  • Merk/type wagen
  • Tijdstip van registratie (datum + tijd)
  • Eventuele bijlagen (foto's of andere documenten)

De gegevens van meerdere nummerplaten kunnen binnen dezelfde melding worden opgenomen via het

icoon.

Let op: Je hebt dus steeds een account nodig op Eaglebe om nummerplaten te kunnen achterlaten als aanvrager.

Nummerplaten komen terecht in back office

Alle gemelde nummerplaten worden automatisch gekoppeld aan het desbetreffende dossier in de Eaglebe back office. Deze verschijnen onder het tabblad 'Extra - Nummerplaten'. Hier krijg je een zicht op alle gemelde nummerplaten en de bijhorende gegevens.

Toegevoegde afbeeldingen zijn te downloaden via de download knop naast het 'Overzicht' (zie afbeelding) en zijn ook terug te vinden onder het tabblad 'Documenten'. Met de refresh-knop kan je de pagina herladen indien je zelf vanuit de back-office een nummerplaat zou toevoegen.

Nummerplaten zelf toevoegen in back office

Het is daarnaast ook mogelijk om nummerplaten rechtstreeks te melden in de Back-Office. In het tabblad 'Extra - Nummerplaten' zal je helemaal rechts een plusicoontje zien, die de mogelijkheid biedt aan de gebruikers van het platform om zo nummerplaten achter te laten (indien deze bv. door interne diensten opgemerkt zouden zijn).

Bij het aanklikken van het plusicoontje zal het formulier openen om een nummerplaat te melden.

Bij opslaan zal je een melding krijgen dat je notitie goed werd aangemaakt en zal je na het refreshen (door te klikken op het refresh-icoon) de al dan niet extra gemelde nummerplaten kunnen terugvinden in de Back-Office.