Opbouw Vergunningen Menu

Als er iemand een vraag heeft over zijn of haar vergunning kan u deze makkelijk terug vinden via het menu 'Vergunningen", ook wel het archief van Eaglebe genoemd. Hier heeft u een overzicht van alle vergunningen via de interactieve kaart of de onderliggende tabel.

Kaart

Via de interactieve kaart kan u bepaalde momentopnames van uw openbaar domein oproepen, door bijvoorbeeld te filteren op een bepaalde locatie en een bepaald moment in de tijd.

Vergunningen

Het menu Vergunningen is zodanig opgebouwd dat de laatst ingediende aanvraag bovenaan in de lijst zal komen te staan. Er zullen 10 vergunningen per pagina (zie geel op afbeelding) en maximum 10 pagina’s lang (zie oranje op afbeelding), automatisch opgehaald worden door Eaglebe. Oudere dossiers kan je inladen door verder te gaan naar pagina 12, 13,.. Standaard houden we dus alles bij, maar via het gebruik van de filtermogelijkheden zal je sneller gerichte resultaten ophalen.

Om een dossier te raadplegen, klik er eenvoudig op met de muis.

Let op: na 18 maanden worden de contactgegevens niet meer bijgehouden en zal er ‘no data’ in de vergunning verschijnen.

Om bepaalde opzoekingen te doen, kan je de filter gebruiken (icoontje links in groene omkadering). De twee andere icoontjes zijn respectievelijk ‘vernieuwen’ en ‘download export’. Wil je meer weten over het nemen van een export? Lees er dan meer over in dit artikel.

Klik op het icoontje links en de zoek/filter functionaliteit klapt uit. Je kan zoeken op:

• Periode, aanvraagdatum, goedkeuringsdatum, EaglebeID, naam aanvrager, naam bedrijf, adres, evenementnaam, opdrachtgever, aannemer, verantw. signalisatie, evenement verantw., veiligheidscoördinator, status, type, betaalmethode, betaalstatus, afdeling

Dit kan verschillen naar gelang de modules waarvan je als Lokaal Bestuur gebruik van maakt.

Om de filter toe te passen klik je op het vinkje. Eens de filter aan staat, zal het icoontje van de filter in het geel zichtbaar zijn.

Om de filter te legen klik je op het vuilbak-icoontje.

Wist je dat?

• Je via de rechtermuisklik een vergunning kan openen in een apart tabblad

• Je kleurcodes kan toevoegen voor actieve, afgelopen en toekomstige dossiers (zie Eaglebe Beheer – Organisatie)
  • Je zelf de volgorde van de kolommen kan kiezen, alsook extra kolommen kan toevoegen aan het overzicht (zie Eaglebe Beheer – Organisatie)