Zie je rare vertalingen in Eaglebe?

Knoppen zijn niet meer aanklikbaar?

Data worden verkeerd getoond?

.....

Dan heb je vermoedelijk de auto-translate functionaliteit van Google Chrome (zie screenshot) aanstaan. Wanneer jullie de pagina automatisch laten vertalen naar het Nederlands zal dit niet enkel een invloed hebben op de taal maar ook op enkele functionaliteiten van Eaglebe (zoals oa de weergave van de openstaande dossiers, foute vertalingen, data,..).

Je kan deze makkelijk uitschakelen waardoor alles weer werkt zoals normaal. Hiervoor klik je op English ipv Dutch zoals weergegeven op onderstaande screenshot. Daarnaast kan je ook je standaard taal instellingen wijzigen.
Meer info hieromtrent is te vinden in onderstaand helpdesk artikel van Google:
https://support.google.com/chrome/answer/173424?hl=nl&co=GENIE.Platform%3DDesktop#zippy=%2Cvertaling-opvragen-of-vertaling-uitschakelen

Succes!