Krijg je als aanvrager een e-mail dat je aanvraag onvolledig is en heb je geen idee wat je juist moet doen? Lees dan deze korte handleiding!

Wanneer je onderstaande e-mail binnen krijgt, heeft het lokaal bestuur een vraag gesteld in verband met de aanvraag die je hebt ingediend. Wat moet jij nu doen? Wel, jij kan eenvoudig antwoorden op de vraag die gesteld werd.

In de e-mail zelf zal je een knop terugvinden, die je zal begeleiden naar het Eaglebe Portaal en waar je zal kunnen antwoorden op de vraag. Let wel op: hiervoor is er een account nodig (indien je dit nog niet zou hebben kan je jezelf registreren op de website app.eaglebe.com met de optie ‘registreer hier’).

Voorbeeld e-mail 1:

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Zie je de grotere donkere knop niet? Dan worden er mogelijks geen afbeeldingen gedownload, zoals hieronder in het 2de voorbeeld.

Misschien is de knop niet zichtbaar, maar de link lichtblauwe tekst 'Vervolledig Uw Aanvraag' zal wel nog steeds zichtbaar en aanklikbaar zijn om zo je aanvraag te beantwoorden.

Lukt het je niet om de link aan te klikken? Surf dan gewoon naar de website app.eaglebe.com/portal, meld je aan of registreer jezelf en antwoord op de vraag van het lokaal bestuur via 'Mijn Berichten'.