Inloggen als nieuwe gebruiker

Wanneer je voor de eerste keer wil inloggen op het Eaglebe Smart City Platform zal je eerst een nieuw Eaglebe account moeten aanmaken. Dit kan via de optie 'Registreer' op onze inlogpagina.

Eens je account werd bevestigd en je wachtwoord werd aangemaakt, kan je de volgende keer inloggen via ItsMe of eID. Hierbij zal je voor de eerste keer je net aangemaakte Eaglebe account moeten koppelen aan je eID. Dit kan eenvoudig door in te loggen met je nieuwe account gegevens via de pop-up (zie onderstaande afbeelding). Vanaf nu kan je altijd eenvoudig en rechtstreeks inloggen via eID if ItsMe.

image

Inloggen als bestaande gebruiker

Wanneer je reeds beschikt over een Eaglebe account zal je dit voor de eerste keer moeten koppelen aan je persoon. Hiervoor maak je gebruik van de inlog-opties eID of ItsMe op onze Eaglebe inlogpagina. Bij de eerste keer inloggen zal je gevraagd worden om in te loggen met je Eaglebe account (zie bovenstaande afbeelding). Vanaf nu kan je altijd eenvoudig en rechtstreeks inloggen via eID if ItsMe.