Via de module Controle kunnen er eenvoudig controle-taken aangemaakt worden binnen bestaande Eaglebe dossiers, zodat de mensen die controles moeten uitvoeren eenvoudig aangestuurd kunnen worden.

In het tabblad "Signalisatie - Werkbon" kan een controle-taak aangemaakt worden. Daarbij kan een datum ingevuld worden wanneer de controle moet plaatsvinden. Dit kan zijn:

• Tijdens de vergunning: 1) de zone van een vergunning wordt "te klein" ingetekend voor bepaalde werven. Zo kan je controleren of de zone voldoet aan de vergunning; 2) Controle op de aanwezige signalisatie: staat alles reglementair opgesteld?
  • Na de vergunning: een vergunning voor infrastructuurwerken of een grote torenkraan kunnen vaak resulteren in schade. Zo kan je na de vergunning controleren of de staat van het wegdek niet beschadigd is.

Al deze taken worden bewaard in het Menu Werkbon - Controle of kunnen geëxporteerd worden als PDF document. Deze Controle Werkbon is een samenvatting van alle vergunningen die gecontroleerd moeten worden en kan meegegeven worden aan de Technische Dienst/Stadswacht/Politie.

Het PDF-document kan je aanmaken door de vergunningen te selecteren die je op de PDF wenst te zien en op de respectievelijke knop 'Download als PDF' te klikken.

De 'controleur' gaat op ronde en duidt aan welke vergunningen gecontroleerd werden op de PDF of rechtstreeks in Eaglebe. Via de knop 'Afronden' kan de Controle-taak gesloten worden zodat deze zal verdwijnen in de lijst.

Wil je graag de module Controle activeren voor jouw bestuur? Aarzel dan niet om dit gratis te laten activeren door even een berichtje achter te laten op onze Helpdesk!