Voor de Go-Live

Kick-Off

De Kick-Off is een vergadering om het plan van aanpak te bespreken, meestal bij de opstart van de Evenementenmodule. De bedoeling van deze Kick-Off is om koudwatervrees te vermijden. Onze ervaren Customer Success Manager begeleidt het core-team van vergunningen richting de training.

• Waar? De Kick-Off is een online vergadering.
  • Duur? De Kick-Off duurt maximaal 1 uur.
  • Voorbereiding? Er is geen voorbereiding nodig.
  • Wie? Het core-team, typisch 2-3 personen en maximaal 5 personen.

Training

Tijdens de training zal de Customer Success Manager het hele proces uitleggen, demonstreren en samen in oefenen. De toepassing wordt geconfigureerd, zodat de medewerkers weten hoe ze dit in de toekomst kunnen aanpassen. Het doel van de training is dat de basis vergunningen snel en efficiënt verwerkt kunnen worden. Er wordt ook tijd voorzien voor de meer complexe dossiers.

• Waar? De Training is een ter plaatse. Gelieve een ruime en verluchte vergaderzaal te voorzien, met goede internetverbinding en beamer, en een laptop/pc per deelnemer.
  • Duur? De Training duurt
    1. Module IOD = ½ dag
    2. Module Evenementen = ½ dag
    3. Outdoors (mobiele app) = 2u
  • Voorbereiding? Na de Kick-Off zal de Customer Success Manager de nodige voorbereidingen maken. Er is geen voorbereiding nodig.
  • Wie? Het ganse team dat bezig is met vergunningen, typisch 5-10 personen.

Adviseurs

Adviseurs moeten weten hoe Eaglebe werkt, en op de hoogte zijn dat ze binnenkort advies moeten geven via Eaglebe. Wanneer iemand énkel advies geeft, is een volledige training overbodig. Vaak is een aparte vergadering van 30 minuten voldoende om hen te begeleiden. Uw collega's die een training hebben gevolgd, kunnen deze adviseurs perfect begeleiden.

We voorzien een online training om adviseurs verder te begeleiden bij hun opstart, indien noodzakelijk. Deze video kan opgevraagd worden via het Eaglebe platform.

Go-Live

We vragen onze gebruikers om de dag na de Training live te gaan met Eaglebe. Indien men enkele weken wacht, is de training alweer vergeten.

Na de Go-Live

Golden Support

Onze Customer Success Manager biedt "Golden Support". Twee weken na de training, kan uw team terecht bij Eaglebe als er vragen zijn. Wij staan u nabij, en geven snel uitleg wanneer het nodig is. Door de Go-Live direct na de Training vast te leggen, kan u maximaal genieten van deze Golden Support.

Wacht u met de Go-Live, dan is de Golden Support periode ook voorbij - en dat is een gemiste kans.

Support & Helpdesk

Wanneer u een licentie neemt op Eaglebe, krijgt u het recht om Eaglebe te gebruiken.

Wat is inbegrepen?

• Ongelimiteerd gebruik van Eaglebe
  • Ongelimiteerd aantal gebruikers
  • Ongelimiteerd aantal vergunningen
  • Rapporteren van bugs of foutmeldingen
  • 3-wekelijkse updates van Eaglebe
  • Eaglebe Forum voor suggesties + community ondersteuning
  • ...

Wat is niet inbegrepen?

• U krijgt niet het recht om 24/7 telefonische support. Tijdens de Golden Support geniet u wel van persoonlijke ondersteuning.

Onze Helpdesk is beschikbaar om enkele vragen en problemen te bespreken. Problemen mogen (moeten) altijd gemeld worden, dan krijgt u - volgens de antwoordtijden gedefinieerd in onze SLA - een antwoord en eventuele oplossing. Heeft uw team nood aan meer gebruikersondersteuning? Dan bieden we het Eaglebe Care programma aan.

Eaglebe Care

Besturen met veel medewerkers hebben vaak nood aan extra ondersteuning zoals Change Management, toelichting over specifieke workflows, ... Er zijn vaker nieuwe medewerkers die in contact komen met Eaglebe en die een opfrissing nodig hebben, ... Dankzij Eaglebe Care heeft uw team recht op 2,5u online vergadering met één van onze Smart City Consultants. Zij zijn beschikbaar op uw aanvraag om een vergadering te organiseren. Het Eaglebe Care programma heeft een looptijd van minimaal 12 maanden en heeft een kost van €250,- per maand excl BTW.

Eaglebe Academy

Eaglebe Academy wordt 3x per jaar georganiseerd met telkens specifieke sessies voor "inname openbaar domein", "evenementen" en "outdoors/mobiele toepassing". Enerzijds is de Academy een opfrissing van het Eaglebe gebruik, maar bevat ook meer uitleg over complexere features en tips & tricks voor efficiënter gebruik van uw licentie. De Academy wordt georganiseerd met max 20 personen van verschillende besturen: zo kom je in contact met andere gebruikers. Welkom bij de Eaglebe community!

Eaglebe Opleiding

Heeft uw bestuur nood aan een op-maat opleiding, dan komt een Eaglebe Smart City Consultant langs gedurende een halve dag. U voorziet een ruime en verluchte vergaderzaal met goede internetverbinding en beamer en een laptop/pc per aanwezige. We vragen de groep te beperken tot een maximum van 10 personen. Na deze Eaglebe Opleiding wordt opnieuw Golden Support aangeboden.

• Waar? Ter plaatse.
  • Kostprijs? Deze Eaglebe Opleiding kost € 950,- excl BTW.
  • Duur? Een halve dag.
  • Voorbereiding? Gelieve een vragenlijst te bezorgen, of een lijst met opmerkingen/suggesties om te bespreken tijdens de sessie.
  • Tot 2 weken na de training is er ruimte om vragen te stellen met de Smart City Consultant.